Коледа 2021 Оферти и подаръци

НЕ ЧАКАЙ КОЛЕДА, ЗА ДА КУПИШ ПОДАРЪЦИ!

Докато очакваш следващата Коледа се наслаждавай на всички оферти и промоции, които може да намериш в Тиендео.

Най-добрите предложения за Коледа в Тиендео

Най-популярните магазини с предложения за Коледа

Logo Технополис
Logo Лидл
Logo Техномаркет
Logo H&M
Logo Кауфланд
Logo VIVACOM
Logo Telenor
Logo Мебели Виденов
Logo JYSK
Logo Ikea
Logo Decathlon
Logo Зара
Logo Практикер
Logo Метро
Logo Aiko
Logo Зора
Logo Хиполенд
Logo Billa
Logo A1
Logo Bershka
Logo Oriflame

Какви Коледни оферти можем да очакваме?

Предвидливите купувачи ще са тези които ще спестят най-много по Метро, Кауфланд, JYSK, Oriflame, Aiko, Т Маркет, Mr.Bricolage или Супермаркети LIFE вече пуснаха специални оферти и каталози, за да развихрят апетита ви.

Най-търсените отстъпки са при играчките, електронните уреди и хранителните категории, като смарт телефоните, телевизорите и домашните уреди са на първо място в списъците. Храната е водеща сама по себе си тъй като по време на празниците търсенето на свинско месо, пуешко или друга храна значително нараства, също така продукти, които по принцип биват пропускани заради цената, стават достъпни по време на Коледните оферти.


Организирайте своето пазаруване, за да можете да спестявате пари по Коледа

Планирането на Вашето пазаруване е единствения начин да спестявате пари по време на Коледния период без да се налага да разваляте Вашето Коледно настроение. Тиендео Ви улеснява в търсенето на всички оферти и намаления в брошурите и ваучерите, които големите марки и магазини подготвят за това време на годината.

Не пропускайте най-добрите промоции на супермаркети, играчки, електронни уреди и мебели и вземете всичко, за което си мечтаете. Коледа току що дойде.

Приятно спестяване и приятни празници!