Tiendeo official website
Черен петък

Черен петък 2023 Предложения и промоции

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК 2023 Е ПОЧТИ ТУК

Черният Петък е вече зад ъгъла и магазините подготвят техните най-добри оферти, за да получат потребителите големи отстъпки при техните покупки. Тази година Черният Петък ще бъде на 24 Ноември и всичко е готово да бъде разграбено (от големи отстъпки на технологии до най-ниските цени на мода и аксесоари или домашни потреби. Пригответе се да грабнете офертите веднага щом излязат на Черния Петък!
Черен петък

Специални продукти за Черен петък

Най-популярните магазини с предложения за Черен петък

  • Logo КАМ МАРКЕТ
  • Logo Лидл
  • Logo Кауфланд
  • Logo Billa
  • Logo Т Маркет
  • Logo Pepco

Други събития

КАКВО Е ЧЕРЕН ПЕТЪК?

Черният Петък произлиза в Америка и винаги се пада в петъка след Денят на благодарността. Въпреки че първите чествания на Черния Петък са започнали още миналия век, от 2005г. насам честванията са нараснали значително и вече празникът се е разпространил в Европа превръщайки се във водещото търговско събитие в световен мащаб.

Много потребители очакват с нетърпение пристигането на тази дата, за да се възползват от множеството оферти, които магазините и марките им предоставят. Те планират покупките си, за си закупят продукт, от който се нуждаят, да стартират коледното си пазаруване или просто да се доберат до силно намален продукт, който дори не са планирали да си купуват.


КОГА Е ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК?

Тази година, Черният Петък ще се празнува на 24-ми Ноември. През последните няколко години беше нормална практика намаленията и промоциите да започнат да се предлагат горе долу една седмица преди това и тази седмица беше позната като Черната Седмица.


МАРКИ УЧАСТВАЩИ В ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК 2023

Всяка година все повече марки и магазини участват в това събитие и предлагат страхотни намаления. И онлайн и офлайн магазините искат да предложат на своите клиенти най-добрите оферти и промоции. Затова големи марки като Топ Шоп, Лидл, H&M, VIVACOM или JYSK не изпускат възможността да намалят цените си на този ден в полза на своите клиенти.

Още повече, че някои марки вече са започнали своите кампании на оферти и намаления. Още сега можете да откриете страхотни оферти от някои марки като eMag, техномаркет или Кауфланд и да започнете да спестявате.


КАКВИ ОФЕРТИ ДА ОЧАКВАМЕ?

Успехът на Черния Петък е толкова голям, че според вътрешни данни от Тиендео, 9 човека от 10 ще се включат в Черния Петък тази година. По тази причина магазини от рода на Метро, Практикер, Aiko, Billa или Oriflame не искат да пропуснат възможността да намалят цените си, за да се възползват на този ден техните клиенти.

\nЕдни от най-търсените промоции са намаленията на технология и мода, тъй като офертите на мобилни телефони, телевизори и перални например имат най-значителна разлика в цената, което означава, че ще бъдат направени най-значителни спестявания.

Освен това, тази дата дава възможност да започнете Коледното си пазаруване и по този начин да се възползвате от най-ниските цени на продукти, които вече сте планирали да закупите.


ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК В ТИЕНДЕО

В Тиендео ние искаме да помогнем на нашите потребители да открият всички онези оферти, с които ще спестят пари по време на Черният Петък. По тази причина, броят на каталозите и купоните, които публикуваме тези дати се увеличава значително. Например в Мексико публикуването на съдържание се е увеличило с близо 30% в сравнение с предишните месеци, заради честването на Buen Fin 2019 , мексиканския брат на Черния Петък.

Постоянната актуализация на съдържание, която предлагаме, помага на потребителите да се доверят на Тиендео и да използват страницата ни за справка, когато трябва да планират пазаруването си и да видят най-добрите оферти по време на Черния Петък. Връщайки се отново към Мексико, където преглеждането на каталози се увеличи 200% по време на честването на Buen Fin 2019.


ПЛАНИРАЙТЕ И СПЕСТЯВАЙТЕ С ОФЕРТИ НА ЧЕРНИЯ ПЕТЪК

За да успеете да грабнете най-интересните предложения веднага щом те бъдат публикувани е важно да имате добър план. Благодарение на Тиендео, Вие можете винаги да сте в крак с всички намаления, които марките и фирми обявяват на този ден, а освен това и можете да сравнявате и да намерите най-ниските цени на различните продукти, които планирате да закупите.

Очакват ви невероятни намаления на технология, уреди, играчки, мебели и още много други.

Не пропускайте и бъдете в крак с последните новини относно Черния Петък 2023!
Черен петък