Черен петък 2021 Предложения и промоции

НЕ ЧАКАЙТЕ ДО СЛЕДВАЩИЯ ЧЕРЕН ПЕТЪК, ЗА ДА СПЕСТЯВАТЕ!

Докато чакате следващия Черен Петък, които ще бъде на 26 ноември 2021, възползвайте се от всички оферти и промоции, които ще намерите в Тиендео.

Най-добрите предложения за Черен петък в Тиендео

Най-популярните магазини с предложения за Черен петък

Logo ТеМакс
Logo ELITIS
Logo Oriflame
Logo Лидл
Logo Кауфланд
Logo Easypay
Logo Т Маркет
Logo Billa
Logo Метро
Logo Техномаркет
Logo A1
Logo Марешки
Logo Технополис
Logo dm
Logo Telenor
Logo New Yorker
Logo VIVACOM
Logo ADIDAS
Logo JYSK
Logo Супермаркети LIFE
Logo Зара

КАКВО Е ЧЕРЕН ПЕТЪК?

Черният Петък произлиза в Америка и винаги се пада в петъка след Денят на благодарността. Въпреки че първите чествания на Черния Петък са започнали още миналия век, от 2005г. насам честванията са нараснали значително и вече празникът се е разпространил в Европа превръщайки се във водещото търговско събитие в световен мащаб.

Много потребители очакват с нетърпение пристигането на тази дата, за да се възползват от множеството оферти, които магазините и марките им предоставят. Те планират покупките си, за си закупят продукт, от който се нуждаят, да стартират коледното си пазаруване или просто да се доберат до силно намален продукт, който дори не са планирали да си купуват.


КОГА Е ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК?

Тази година, Черният Петък ще се празнува на 26-ми Ноември. През последните няколко години беше нормална практика намаленията и промоциите да започнат да се предлагат горе долу една седмица преди това и тази седмица беше позната като Черната Седмица.


МАРКИ УЧАСТВАЩИ В ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК 2021

Всяка година все повече марки и магазини участват в това събитие и предлагат страхотни намаления. И онлайн и офлайн магазините искат да предложат на своите клиенти най-добрите оферти и промоции. Затова големи марки като Технополис, Лидл , Техномаркет или H&M не изпускат възможността да намалят цените си на този ден в полза на своите клиенти.

Още повече, че някои марки вече са започнали своите кампании на оферти и намаления. Още сега можете да откриете страхотни оферти от някои марки като Кауфланд, VIVACOM, Telenor или Мебели Виденов и да започнете да спестявате.


КАКВИ ОФЕРТИ ДА ОЧАКВАМЕ?

Успехът на Черния Петък е толкова голям, че според вътрешни данни от Тиендео, 9 човека от 10 ще се включат в Черния Петък тази година. По тази причина магазини от рода на Ikea, Decathlon, Заране искат да пропуснат възможността да намалят цените си, за да се възползват на този ден техните клиенти.

\nЕдни от най-търсените промоции са намаленията на технология и мода, тъй като офертите на мобилни телефони, телевизори и перални например имат най-значителна разлика в цената, което означава, че ще бъдат направени най-значителни спестявания.

Освен това, тази дата дава възможност да започнете Коледното си пазаруване и по този начин да се възползвате от най-ниските цени на продукти, които вече сте планирали да закупите.


ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК В ТИЕНДЕО

В Тиендео ние искаме да помогнем на нашите потребители да открият всички онези оферти, с които ще спестят пари по време на Черният Петък. По тази причина, броят на каталозите и купоните, които публикуваме тези дати се увеличава значително. Например в Мексико публикуването на съдържание се е увеличило с близо 30% в сравнение с предишните месеци, заради честването на Buen Fin 2020 , мексиканския брат на Черния Петък.

Постоянната актуализация на съдържание, която предлагаме, помага на потребителите да се доверят на Тиендео и да използват страницата ни за справка, когато трябва да планират пазаруването си и да видят най-добрите оферти по време на Черния Петък. Връщайки се отново към Мексико, където преглеждането на каталози се увеличи 200% по време на честването на Buen Fin 2020.


ПЛАНИРАЙТЕ И СПЕСТЯВАЙТЕ С ОФЕРТИ НА ЧЕРНИЯ ПЕТЪК

За да успеете да грабнете най-интересните предложения веднага щом те бъдат публикувани е важно да имате добър план. Благодарение на Тиендео, Вие можете винаги да сте в крак с всички намаления, които марките и фирми обявяват на този ден, а освен това и можете да сравнявате и да намерите най-ниските цени на различните продукти, които планирате да закупите.

Очакват ви невероятни намаления на технология, уреди, играчки, мебели и още много други.

Не пропускайте и бъдете в крак с последните новини относно Черния Петък 2021!