Черен петък 2020 Предложения и промоции

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК 2020 Е ПОЧТИ ТУК

Черният Петък е вече зад ъгъла и магазините подготвят техните най-добри оферти, за да получат потребителите големи отстъпки при техните покупки. Тази година Черният Петък ще бъде на 27 Ноември и всичко е готово да бъде разграбено (от големи отстъпки на технологии до най-ниските цени на мода и аксесоари или домашни потреби. Пригответе се да грабнете офертите веднага щом излязат на Черния Петък!

Най-добрите предложения за Черен петък в Тиендео

Най-популярните магазини с предложения за Черен петък

Logo Технополис
Logo Лидл
Logo Техномаркет
Logo H&M
Logo Кауфланд
Logo VIVACOM
Logo Telenor
Logo Мебели Виденов
Logo JYSK
Logo Ikea
Logo Decathlon
Logo Зара
Logo Практикер
Logo Метро
Logo Aiko
Logo Зора
Logo Хиполенд
Logo Billa
Logo A1
Logo Bershka
Logo Oriflame

КАКВО Е ЧЕРЕН ПЕТЪК?

Черният Петък произлиза в Америка и винаги се пада в петъка след Денят на благодарността. Въпреки че първите чествания на Черния Петък са започнали още миналия век, от 2005г. насам честванията са нараснали значително и вече празникът се е разпространил в Европа превръщайки се във водещото търговско събитие в световен мащаб.

Много потребители очакват с нетърпение пристигането на тази дата, за да се възползват от множеството оферти, които магазините и марките им предоставят. Те планират покупките си, за си закупят продукт, от който се нуждаят, да стартират коледното си пазаруване или просто да се доберат до силно намален продукт, който дори не са планирали да си купуват.


КАКВИ ОФЕРТИ ДА ОЧАКВАМЕ?

Успехът на Черния Петък е толкова голям, че според вътрешни данни от Тиендео, 9 човека от 10 ще се включат в Черния Петък тази година. По тази причина магазини от рода на Лидл, Техномаркет, H&M, IKEA не искат да пропуснат възможността да намалят цените си, за да се възползват на този ден техните клиенти.

Едни от най-търсените промоции са намаленията на технология и мода, тъй като офертите на мобилни телефони, телевизори и перални например имат най-значителна разлика в цената, което означава, че ще бъдат направени най-значителни спестявания.

Освен това, тази дата дава възможност да започнете Коледното си пазаруване и по този начин да се възползвате от най-ниските цени на продукти, които вече сте планирали да закупите.


ПЛАНИРАЙТЕ И СПЕСТЯВАЙТЕ С ОФЕРТИ НА ЧЕРНИЯ ПЕТЪК

За да успеете да грабнете най-интересните предложения веднага щом те бъдат публикувани е важно да имате добър план. Благодарение на Тиендео, Вие можете винаги да сте в крак с всички намаления, които марките и фирми обявяват на този ден, а освен това и можете да сравнявате и да намерите най-ниските цени на различните продукти, които планирате да закупите.

Очакват ви невероятни намаления на технология, уреди, играчки, мебели и още много други.

Не пропускайте и бъдете в крак с последните новини относно Черния Петък 2020!